Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PAR NA LUTRIJI DOBIO 105 MILIONA FUNTI Evo kako su odlučili da potroše osvojenu nagradu

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Britanski par, koji je osvojio neverovatnih 105 miliona funti na lutriji “EuroMillions jackpot”, nakon dugo razmišljanja je odlučio da ne planira da sakriva svoj identitet.

Prodavačica Lenka (41) i građevinski radnik Stiv Tomson (42) iz Selsija održali su konferenciju za novinare na kojoj su nekoliko puta ponovili da su i dalje u šoku nakon ogromnog dobitka koji su osvojili prije nedjelju dana.

Stiv je rekao da je, nakon što je shvatio da se svih sedam izvučenih brojeva poklapa sa onima na njegovom listiću, bio na rubu srčanog udara, piše Jutarnji list.

– Počeo sam da se tresem. Znao sam da se radi o velikom dobitku, uopšte nisam znao što da radim. Šetao sam unutra, napolju, otišao do svog kombija pa se opet vratio, htio sam da pokucam na vrata svim skomšijama i ispričam im – rekao je Stiv.

Dodao je da svoje klijente sa kojima je dogovorio uređivanje stanova neće iznevjeriti.

– Sve poslove koje sam dogovorio do Božića ću uraditi kao da se ništa nije dogodilo. Ionako ne planiram da ne radim ništa jer jednostavno nisam tip koji voli da sjedi. Moj poslovni partner zna da sam i dalje tu ako treba još jedan par ruku – rekao je ovaj otac troje djece.

Par živi u maloj kući i već su počeli da traže veću kuću kako bi svako od njihove djece imao svoju sobu.

– Za nas je to velika stvar. Pomoćićemo i članovima familije da svako od njih kupi kuću – dodao je Stiv.

Kažu da im je bitno da djeca ‘ostanu na zemlji’ i da do sad nisu tražila ništa pretjerano. Najmlađa kćerka je zamolila da joj kupe rozi ajfon.

– Desetogodišnjak je rekao da bi volio da mu kupimo Teslu, ali to naravno nije moguće jer je premali – rekao je.

Lenka je porijeklom Slovakinja i raduje se što će njena rodbina sada moći lakše da joj dolazi u posjetu.

– Ne samo da ćemo moći da počastimo rodbinu nego ćemo počastiti i sebe. Moći ćemo češće na odmor, možda na neku plažu gdje je toplo – rekla je Lenka, koja je u Britaniju došla da studira, a sa Stivom je u vezi 17 godina.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO