Sport

PARTIZAN OTPUTOVAO U MOLDAVIJU Crno-bijele interesuje samo pobjeda

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Moldaviju, gdje će sutra (19 časova) igrati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sfintula.

PARTIZAN OTPUTOVAO U MOLDAVIJU Crno-bijele interesuje samo pobjeda
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Kako ističu iz Humske dobro su se spremili za sve ono što ih očekuje, a jedan od onih koji će najvjerovatnije od prvog minuta igrati u Moldaviji, je i povratnik u redove “parnog valjka”, Aleksandar Miljković.

– Maksimalno spremno ulazimo u meč. Jedna je utakmica, svjesni smo toga. Kao favoriti ulazimo u susret, šef je sve lijepo spremio, uputio nas u to šta su naši zadaci. Znamo šta nas očekuje. Igraju “prljavo”, očekuje nas fajterska utakmica. Na sve smo spremni – rekao je Miljković za klupsku televiziju pred polazak u Moldaviju, a prenosi Tanjug.

Jedan od najiskusnijih, Milan Smiljanić je istakao da crno-bijeli idu samo sa jednim ciljem, a to je da pobijede.

– Znamo da će biti teška utakmica, Moldavci su sami po sebi tvrd orah. Očekujem jaku utakmicu, gdje je najvažnije da prođemo. Nije bitna ni lepšava igra, ni mnogo golova. Moramo da se prilagodimo, jer je jedna utakmica i nemamo pravo na grešku – rekao je Smiljanić.

Napadać Bojan Matić ističe da je Sfintul ekipa koja igra grub fudbal i koja ima visoke igrače. – Moramo da obratimo pažnju na njihove prekide, mislim da nam tu prijeti najveća opasnost. Mi smo Partizan i sigurno smo kvalitetnija ekipa, sutra imamo 90 minuta da to i dokažemo. Uvijek sam optimista i vjerujem u svoje saigrače, jedva čekam da utakmica počne. Ko god izađe na teren daće svoj maksimum da pobijedimo – rekao je Matić.