Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PDP organizator protesta grupe “Pravda za Davida”

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Iza sutrašnjeg skupa grupe “Pravda za Davida” na Trgu Krajine u Banjaluci stoje PDP i predsjednik banjalučkog odbora te partije Draško Stanivuković, objavio je ATV.

Ova medijska kuća objavila je da je Stanivuković to indirektno potvrdio na svom “Fejsbuk” profilu, napisavši da je zahtjev za održavanje skupa, koji je najavljen sutra u 18.00 časova, upućen u proceduru.

ATV saznaje da je zahtjev za održavanje protesta na Trgu Krajine zvanično potpisao mladi Pavle Knežević, a kao organizatori se pominju i Bojana Gajanović i Ana Grubačić koje su, kako se navodi, učestvovale u Stanivukovićevoj predizbornoj kampanji.

One na svojim profilima na društvenim mrežama imaju fotografije sa Stanivukovićem, kao i fotografije sa protesta koji su se održavali u prethodnih nekoliko dana.

Stanivuković je tokom predizborne kampanje podržavao skupove grupe “Pravda za Davida”. Poslije izbora se javno na Trgu Krajine odrekao poslaničkog mandata, da bi na kraju ipak ušao u Narodnu skupštinu, iako su to predstavnici ove grupe javno kritikovali.

Na protestu u Banjaluci 25. decembra Stanivuković je dva puta uhapšen, nakon što je makazama presjekao policijsku vrpcu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO