Politika

PDP ZAHVALAN NEŠIĆU Crnadak: Pokušaćemo da na što više mjesta zajedno pobijedimo SNSD

Partija demokratskog progresa pozdravila je stav predsjednika DNS Nenada Nešića koji je pozvao glasače DNS da na izborima u nedjelju podrže kandidate PDP i SDS, osim u onim mjestima gdje DNS ima svoje.

PDP ZAHVALAN NEŠIĆU Crnadak: Pokušaćemo da na što više mjesta zajedno pobijedimo SNSD
FOTO: PDP

Mi smo zahvalni i pozdravljamo stav gospodina Nešića. Drago nam je što je donio takvu odluku i što su prepoznati napori, prije svega, u većim gradovima, pogotovo tamo gdje su u pitanju naši kandidati kao što je Draško Stanivuković u Banjaluci. Što se tiče nekakvih sljedećih koraka, vjerujem da će na bazi ovoga pokušati i ostali lokalni odbori da obave razgovore i vide da li može ta vrsta međusobne podrške u što većoj mjeri da se prenese na lokalni teren, kaže za Srpskainfo potpredsjednik PDP Igor Crnadak.

Kada je u pitanju poziv Nešića da DNS i opozicione partije u Srpskoj potpišu koalicioni sporazum za Narodnu skupštinu i učine prvi korak ka koaliciji za 2022. godinu, Crnadak smatra da sve eventualne razgovore na nivou vrha stranaka treba ostaviti za vrijeme poslije izbora.

Pročitajte još

– U ovom trenutku se trebamo posvetiti lokanim izborima. Zahvaljujem za ovu podršku i pokušaćemo da na što više mjesta dobijemo promjene i da na što više mjesta zajedno pobijedimo SNSD – kaže Crnadak.