Zabava

"PECKALI SMO SE" Kija otkrila sve o susretu sa Žikom Todorovićem, ali i o odnosu sa Slobom

Pored pobjednice „Zadruge” Kije Kockar, za stolom odluke sjediće i njen bivši suprug, pjevač Slobodan Radanović, voditeljka Dušica Jakovljević, glumac Srđan Todorović i kompozitor Damir Handanović.

"PECKALI SMO SE" Kija otkrila sve o susretu sa Žikom Todorovićem, ali i o odnosu sa Slobom
FOTO: SCREENSHOT OSTALO

Snimanje nove sezone „Pinkovih zvezda” počelo je prije dva dana, a čelnici „Pinka” su ovog puta sve iznenadili izborom žirija u koji su uvrstili pobjednicu „Zadruge” Kristinu Kockar. Ona otkriva da zasad snimanja dlično teku, te da će istovremeno biti i u žiriju „Pinkovih zvjezdica”.

Bilo je super na prvom snimanju. Smijali smo se i divno proveli. Ima dosta talenata i jedva čekam da vidim šta nam pripremaju za ubuduće. Ostajem u „Pinkovim zvjezdicama” isto. Atmosfera je drugačija jer su u „Pinkovim zvijezdama” većinom stariji, dok su zvjezdice moja omiljena bića i jako sam se vezala za njih – kaže za „Blic” Kockareva, i otkriva kako je prošlo upoznavanje sa Žikom Todorovićem.

– Super, stvarno. Malo smo se peckali, pa je i bilo zabavno. Žika je stvarno super, kad smo se vidjeli ispričali smo se kao da se znamo godinama. Čovjek je zaista legenda, a prizeman i kulturan.

S njene lijeve strane u šouu sjedi njen bivši suprug Sloba Radanović, sa kojim nije u dobrim odnosima, pa otkriva kako je proteklo njihovo druženje na snimanju:

– Sve je bilo super, ali vidjećemo kako će biti na ostalim snimanjima. Kod nas to varira iz sekunde u sekundu.

Zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pinka odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou-programa osim pjevanja, a čije je emitovanje zakazano za mart. Vlasnik TV Pinka Željko Mitrović je sa suprugom Milicom posjetio snimanje prve emisije.

(Blic)