Banjaluka

„Penzioneri će dobiti 100 KM koje sam davno predložio“ Đajić poručuje da mu je drago što ga je Stanivuković počeo slušati

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, napisao je na Fejsbuku da mu je drago što ga je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, počeo slušati i da će banjalučki penzioneri dobiti po 100 KM, koje je on "davno predložio".

Vlado Đajić i Draško Stanivuković u UKC darovali prvu bebu
FOTO: BUKA/FACEBOOK/SCREENSHOT

Naime, penzioneri koji su čekali skoro godinu dana na jednokratnu pomoć, danas su napokon s Gradom Banjaluka postigli dogovor i na njihove račune biće uplaćeno 100 KM.

🔴 Драго ми је што ме Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković почео слушати. Данас ће бањалучки пензионери добити по 100 КМ, које сам ја давно предложио.

Posted by Dr Vlado Đajić – Др Владо Ђајић on Tuesday, January 24, 2023

Problem koji se desio sa jednokratnom pomoći je taj što je na Skupštini Grada donesena odluka da im se novac isplati preko računa za električnu energiju, na šta penzioneri nisu pristali.

Pročitajte još

Kasnije je dogovoreno da oni dobiju 60 KM, umjesto 100 koliko je dogovoreno na početku. Na kraju je ipak postignut dogovor da oni dobiju 100 KM jednokratne pomoći koje će dobiti 6. februara.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković istakao je da im je trebalo mnogo vremena da se usaglase zahtjevi i nađu rješenja za ovu situaciju.

Prihvati notifikacije