Politika

Petrović uoči skupa SNSD na Kozari “Želimo poslati poruke jedinstva, slobode i mira”

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović izjavio je Srni da ova stranka želi da sa današnjeg velikog skupa na Kozari pod sloganom "Živjeće Srpska" pošalje poruke jedinstva, slobode i mira, a sve sa željom da vječno živi Republika Srpska.

Petrović uoči skupa SNSD na Kozari “Želimo poslati poruke jedinstva, slobode i mira”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naša želja je, kao što i sam slogan kaže, da nam vječno živi Republika Srpska koja je garant našeg opstanka na ovim prostorima. Stoga, naše okupljanje na Kozari, koja je simbol sloge i snage našeg naroda, nije slučajno – istakao je Petrović.

On je dodao da SNSD, nakon duže pauze usljed pandemije virusa korona, želi da okupi svoje članstvo na slobodarskoj Kozari, mjestu slobode, snage, pamćenja i vaskrsenja.

– Očekuje se dolazak više od 20.000 naših članova i simpatizera i svi zajedno poslaćemo jedinstvenu poruku “Živjeća Srpska” – poručio je generalni sekretar SNSD-a.

Veliki stranački skup SNSD-a biće održan danas na spomen-području Mrakovica na Kozari, gdje će učestvovati najviše rukovodstvo stranke, predvođeno liderom SNSD-a Miloradom Dodikom, kao i rukovodstva svih odbora iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Prihvati notifikacije