Politika

Petrovićevih 5 besplatnih savjeta skupštinskoj većini „Nijednu lekciju niste naučili“

Izgubili ste potpuni legitimitet i, da i samo malo razmišljate, svi odbornici ove „koalicije“, na čelu sa predsjednikom i potpredsjednicima Skupštine, dali bi ostavke i prepustili odborničke klupe nekom od političkih saboraca iz stranke i bez pogovora bi izglasavali prijedloge odluka koje dolaze iz Gradske uprave.

marš časti na čelu sa ljubišom petrovićem gradonačenikom bijeljine
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Tako glasi prvi savjet koji je „potpuno besplatno“ skupštinskoj većini uputio gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, povodom sjednice Skupštine grada koja se održava danas.

Drugo, kaže Petrović, u kampanju se ne ulazi mnogo rano, jer narodu je politike preko glave, živi na rubu egzistencije i ranim ulaskom u kampanju sami sebe faulirate.

-Tu lekciju još niste naučili – tvrdi Petrović.

Treće, dodaje on, negativna kampanja nije im dala efekta ni u jednoj prethodnoj bici, što takođe nisu naučili.

Pročitajte još

Četvrto, udarima na Ljubišu Petrovića samo jačate poziciju Ljubiše Petrovića – to je i malom djetetu jasno, ali izgleda nije i vama „prekaljenim“ političarima. Peto, skrvili ste se narodu i ne može ni da vas gleda ni da vas sluša, skrvili ste se svojim političkim saborcima jer ste bahati, jer su jedni te isti ljudi na funkcijama i godinama haraju ovim gradom, jer obavljate duple funkcije, jer mnogi od vas imaju kriminalni dosije, jer ste talog društva koji će već na sljedećim lokalnim izborima otići u prošlost, i to ružnu prošlost! – napisao je Petrović na Fejsbuku.

Danas se održava 24. sjednica Skupštine Grada i prije nego što ovaj skup počne, želio bih samo kratko da „gospodu“…

Posted by Др Љубиша Петровић / Dr Ljubiša Petrović on Tuesday, November 14, 2023

Kako kaže, odlučio je da im otvori oči, da slijepi progledaju i to „na današnji veliki vjerski praznik Svetih Vračeva“.

-Zato ne maltretirajte ljude, glasajte za to što vam je servirano, ako već nemate mrvu dostojanstva i milimetar obraza da podnesete ostavke i povučete se sa svojih funkcija! Svojim neradom i bahatošću ne štetite Ljubiši Petroviću, već građanima Bijeljine koji plaćaju vaše duple funkcije (odborničko-direktorske) i sva ona bahaćenja kojima ste skloni i u kojima uživate – ubijeđen je Petrović.

Podsjeća ih da je 19. marta ove godine u njihov režiji organizovan referendum na kome je narod, na sve i jednom biračkom mjestu, većinski glasao protiv opoziva Petrovića. Protiv sebe je imao 16 političkih stranaka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu