Hronika

Pijan vozio 200 na sat: "Presretači" zaustavili bahatog mladića na dionici gdje je ograničenje 80

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći u Beogradu su zaustavili trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja.

Pijan vozio 200 na sat: "Presretači" zaustavili bahatog mladića na dionici gdje je ograničenje 80
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Pripadnici saobraćajne policije su “presretačem” zaustavili automobil marke “audi” kojim je upravljao dvadesetpetogodišnji muškarac. On se tereti za prekršaj nasilnička vožnja jer je na auto-putu Beograd-Šid, gdje je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas vozio brzinom od oko 200 kilometara na čas. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,56 promila alkohola u organizmu, prenosi Blic.

Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila automobil marke “sitroen” kojim je upravljao tridesetogodišnji muškarac, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,72 promila alkohola u krvi.

U policijsku stanicu sproveden je dvadesetsedmogodišnji muškarac koji je odbio alkotestiranje nakon što su ga policajci zaustavili dok je upravljao automobilom marke “pežo” na Savskom vijencu.

Protiv trojice muškaraca biće podnesene odgovarajuće prekršajne prijave.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluju na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, da poštuju ograničenje propisane brzine kretanja i da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola, kako bi sačuvali svoje živote i živote ostalih učesnika u saobraćaju.