Zabava

"PJESMA MI SE NIJE DOPALA" Breskvica se oglasila nakon Leonovih prozivki

Pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica obratila se javnosti, nakon što je pjevač Leon optužio da mu nije platila pjesmu i da je neprofesionalna.

"PJESMA MI SE NIJE DOPALA" Breskvica se oglasila nakon Leonovih prozivki
FOTO: RAS SRBIJA

Povodom informacija koje su dospjele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je nanijeta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, prije nekoliko mjeseci snimila sam demo snimak jedne pjesme koja je prije par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pjesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pjesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala namjeru to da objavljujem – govorila je Breskvica i nastavila:

– Jednostavo, kada sam otpjevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam željela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavijestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obavještavam putem Instagrama naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama – izjavila je Breskvica, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije