Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČ NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE Kada je ugledao bivšu suprugu Anu želio je da čuje samo jedno

Društvo
Autor:

Foto; Instagran

Darko Lazić sada je budan i svjestan. Ne može da govori ali je svima bilo jasno da je prvo pitao za kćerku.

– Nedjelju dana je prošlo od teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila. Šest dana je bio u vještačkoj komi, ali čim je otvorio oči ugledao je svoju bivšu suprugu Anu Sević. Ona je stajala u nevjerici pored njegovog kreveta dok joj je on znacima pokazao da želi da čuje o njihovoj kćerki Loreni – priča za “Blic” izvor blizak pjevaču.

Ana mu je na to rekla da se ne brine jer je uspjela u tome da kćerka ništa ne sazna. Tada su Darku krenule suze na oči. Ana mu je ispričala da Lorena svakodnevno pita za tatu i da jedva čeka da ga vidi. On nije mogao da se smiri, a pošto za njega nije dobro da se potresa, Sevićeva je brzo napustila intezivnu negu gdje se pjevač još uvijek nalazi.

Zbog Darkovog boljeg zdravstvenog stanja svi su i mnogo bolje raspoloženi. Njegova djevojka Marina Gagić takođe je sada mnogo bolje, kao i Darkovi roditelji koji ga svakodnevno obilaze i to više puta dnevno.

Podsjećamo, Darko je zadobio teške tjelesne povrede kada je na ulasku u svoje rodno selo Brestač, prošlog utorka rano ujuturu, sletio sa puta zbog neprilagođene brzine kojom je vozio. On se tada četiri puta prevrnuo u svom automobilu marke BMW, a u krvi je imao 1,39 promila alkohola.

U bolnici je pričao nepovezano, a odmah nakon pregleda ustanovljeno je da ima hematom na glavi i da mu je polomljeno devet rebara koja su oštetila pluća.

Polomljena mu je i butna kost na mjestu gdje ulazi u karlicu. Zbog unutrašnjeg krvarenja Darko je prvo imao operaciju prilikom koje mu je izvađena slezina, a ljekari su danas odlučili da će mu uskoro operisati nogu.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO