Hronika

PJEVAČ TRAGIČNO NASTRADAO Porodica ZAVIJENA U CRNO, a estrada isplakala more suza

Tragična smrt crnogorskog pjevača Pere Stefanovića prije nešto više od godinu dana zavila je u crno njegovu porodicu i rastužila brojne kolege.

PJEVAČ TRAGIČNO NASTRADAO Porodica ZAVIJENA U CRNO, a estrada isplakala more suza
FOTO: PERO STEFANOVIĆ TROKADERO/FACEBOOK

Pero Stefanović, poznatiji kao Pero Trokadero, izgubio je život 14. jula 2019. godine u stravičnom sudaru koji se dogodio u naselju Seljanovo u Tivtu, u Crnoj Gori.

Nesreća se tog dana dogodila oko 11:30 časova, kada je došlo do direktnog sudara dva vozila, a kako su prenijeli crnogorski mediji Stefanoviću je tokom vožnje pozlilo, tada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi automobil.

Na lice mjesta izašle su ekipe Hitne pomoći i policije, a prema riječima očevidaca pjevača su zatekli u besvjesnom stanju. On je transportovan u bolnicu u Kotoru, gdje su ljekari konstatovali da je preminuo od posljedica srčanog udara, piše Blic.

Posted by Pero Stefanović Trocadero on Sunday, May 30, 2010

Pero Stefanović muzikom je počeo da se bavi još u ranom djetinjstvu, završio je nižu i srednju muzičku školu, a kao student muzičke akademije u Podgorici počeo je profesionalno da se bavi pjevanjem. Prva pjesma koju je izveo je njegova autorska pjesma “Ti bila si mi sve” (1993. godine). Neki od njegovih hitova su: “Sva moja jutra”, “Tvoje ime, mala”, “Žig od ljubavi”, “Nije važno”.

Nastupao je širom Crne Gore i regiona, a kako su pisali mediji popularnost ga nije promijenila i uvijek je bio prirodan i jednostavan, družio se sa starim prijateljima.

Pero je 18 godina bio u ljubavi sa suprugom Majom, koja je prošle godine zauvijek izgubila ljubav svog života.

Kolege, koje su o njemu imale samo riječi hvale, takođe su prošlog ljeta teško primile vijest o pjevačevoj smrti.

Posted by Pero Stefanović – Trocadero on Sunday, May 30, 2010

– Bio je glavna faca i znalo se, ako on otpjeva nečiju pjesmu, ta pjesma će biti hit. Pamtiću ga i po najboljoj atmosferi koju je pravio, velika tuga. Iskreno saučešće njegovoj porodici. Posljednji put kada smo se sreli našalio se tada sa mnom: “Postade ti velika zvijezda, a nekad sam ja bio veća zvijezda od tebe”. Bio je u svom filmu, volio je neku svoju muziku, a ne neku komercijalu – rekao je Boban Rajović tada za “Telegraf”.

Istu bol dijelio je i Aco Pejović.

– Jako mi je žao i teško mi je. Bio mi je veliki prijatelj. Posljednjih dana smo se čuli, trebalo je da se vidimo. Ići ću na sahranu. Bio je dobar momak, pjevač, prijatelj, ali, eto, nažalost, šta se desi… – rekao je Pejović za pomenuti medij.