Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA MNOGE ZABRINULA Lijepa Nata se razboljela poslije koncerta (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: V. Sporčić/RAS Srbija

Nataša Bekvalac pije tri dana održala je spektakularan koncert u Areni, pred oko 20.000 ljudi, a sada se na društvenim mrežama oglasila i navela šta ju je snašlo nakon grandioznog nastupa pred beogradskom publikom.

– Prezahvalna sam. Eto, htjedoh sada da napišem nešto, i opet se zahvalim na svemu što sam doživjela proteklih nekoliko mjeseci u procesu rada sa genijalcima, ali ja sam još uvijek u nekom stanju šoka – napisala je Nataša na početku, pa iznijela još detalja.

Bekvalčeva se susrela sa zdravstvenim problemom, pa se o tome i te kako priča.

View this post on Instagram

14.02. Prezahvalna sam .Eto htedoh sada da napisem nesto i opet se zahvalim na svemu sto sam dozivela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka,danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake zrtve,tereta,pritiska,stresa,neizvesnosti ,svake svadje i nervnih slomova koji smo dozivljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta🥴Moje srce nije moglo da izdrzi Arenu 2 to sam rekla jos pre mesec dana ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno…šta mislite o tome?❤@kristinabekvalac @tanjamrkic @sarovicmilos @zigasotlar @tragofficial @alenstajic @mikiskaric @dragankecman @atomkaatomka @saskakarac

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Danas sam dobila i temperaturu od ovog osjećaja koji je vrijedan svake žrtve, tereta, pritiska, stresa, neizvesnosti, svake svađe i nervnih slomova koje smo doživljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta – dodala je pjevačica.

– Moje srce nije moglo da izdrži Arenu 2, to sam rekla još prije mesec dana, ali postoji ideja da koncert “S.O.S. za ljubav” nastavi da živi regionalno… Šta mislite o tome? – zaključila je Nataša, pokrenuvši lavinu poruka svojih obožavatelja.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO