Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA NAKON RAZVODA PREŽIVJELA DRAMU Sina je rodila sa 16 godina i nije ga vidjela deceniju

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official/screenshot

Pjevačica iza sebe ima burnu prošlost o kojoj rijetko govori. Malo ko zna da je maloljetna rodila dijete, a nakon razvoda uslijedila je drama kada joj bivši suprug nije dozvoljavao da viđa sina.

Tina Ivanović je u u ranoj mladosti bila udata, a da iz tog kratkog braka ima sina Danijela, koji danas ima 28 godina. Atraktivna pjevačica je sa njim često u kontaktu, a rekla je i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.

Ipak, Tina je jednom prilikom otkrila da je prošla kroz jako težak period pun patnje, kada sina nije mogla da vidi čitavih 10 godina.

– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela da bude sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primjetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovijesti za magazin Helou prije nekoliko godina.

View this post on Instagram

🖤 #tinaivanovic

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) on

Ona je u istom intervjuu priznala i to da joj je suprug Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.

– Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što poslije toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vrijedan dečko – iskrena je bila pjevačica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO