Zabava

PJEVAČICA OPET SVE ŠOKIRALA Ljupka poslije skandala poslala poruku zakonitoj ženi generala

Ljupka Stević uništila je automobil generalu Dragiši Simiću, nakon čega su skandalozni snimci preplavili društvene mreže, te se o tome danima priča i piše, a sada je pjevačica otišla korak dalje.

PJEVAČICA OPET SVE ŠOKIRALA Ljupka poslije skandala poslala poruku zakonitoj ženi generala
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, pjevačica tvrdi da je deset godina bila u vezi sa generalom Simićem, čekala je da se razvede, a onda joj je dosadilo i odlučila da se “obračuna” i sa Simketovom suprugom Danijelom, kojoj je poslala snimak njegovh razgovora koje je tajno napravila kada mu je prisluškivala automobile.

– Rekla sam joj: “Evo Danijela da vidiš sa kim si toliko godina u braku, a sa kim sam se ja je… deset godina” – otkrila je folkerka za Alo.

FOTO: LJUPKA STEVIĆ/INSTAGRAM
FOTO: LJUPKA STEVIĆ/INSTAGRAM

S obzirom na to da se bavi lovom i često ide da odstrijeli neku životinju, pjevačica je kod sebe imala registrovane puške, međutim, nakon incidenta koji se desilo u srijedu veče, policija joj ih je oduzela.

Pročitajte još

Podsjetimo, protiv pjevačice biće podnijete dvije prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mjera zabrane prilaska generalu Dragiši Simiću koji je dao izjavu u policiji i rekao da nije prisustvovao događaju, prenosi Blic.