Zabava

Pjevačica se bori sa bolešću: Madona nakon izlaska iz bolnice, prikovana za krevet

Madonna je puštena iz bolnice nakon što je završila na intenzivnoj njezi zbog borbe s bakterijom, a američki mediji prenose da se i dalje bori s bolešću uprkos tome što je u svom domu.

Madona pozira
FOTO: MADAMEY84/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Izvori su za TMZ u četvrtak rekli da je pjevačica (64) “nekontrolisano povraćala” i da je prikovana za krevet u svojoj kući u Njujorku Madona koja je u subotu hospitalizovana zbog bakterijske infekcije i kasnije primljena na intenzivnu njegu – navodno se još uvijek bori protiv posljedica svoje bolesti.

Izvori su za TMZ rekli da je prvi put počela da povraća u subotu kada su počeli simptomi i da se tada i “srušila”. Page Six je prethodno prenio da je morala biti intubirana.

Pročitajte još

Ranije se spekulisalo da iza njene bolesti stoji strogi raspored treninga za njenu turneju, uzevši u obzir da je sedmicama “naporno vježbala” i pripremala se za “12-satne radne dane”.

Međutim, TMZ je u četvrtak izvijestio da je muzička ikona već neko vrijeme pokazivala znakove pogoršanja zdravlja, jer se borila s temperaturom mjesec dana.

Madona je navodno ignorisala svoje simptome i nikada nije posjetila doktora jer je bila fokusirana na predstojeću turneju, koja je trebala da počne 15. jula.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije