Zabava

PJEVAČICA SE ZALJUBILA Indi prvi put pokazala kako uživa kraj Zorana Marjanovića

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Vijest o njihovoj vezi iznenadila je mnoge, a pjevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podijelila kako uživa sa njim.

Indi Aradinović i Zoran Marjanović
FOTO: ZORAN ILIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/COMBO

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci.

Zoran je prije par dana rekao da mu je Indi “prirasla srcu” i da je “ponosan na nju”, dok ona navodi da je njega “lako voljeti”.

Iako je vijest o njihovoj vezi mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Inače, kako se saznaje od izvora bliskom pjevačici, Indina majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

Pročitajte još

– Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – rekao je izvor blizak porodici Aradinović za “Blic” i nastavio:

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubijedi da raskinu, ali ne vrijedi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi predložena je bila za svjedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, o kojem godinama bruji javnost, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu