Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA SKROZ ISKRENO Lijepa Nata ne izlazi na scenu bez viskija, samo jednom pjevala BEZ DOZE

Zabava
Autor:

Foto: V.Sporčić/RAS Srbija

Nataša Bekvalac održala je koncert na prvoj onlajn platformi. Obučena u cvjetno odijelo, koje je za tu priliku specijalno sašiveno za nju, Bekvalčeva je otpjevala svoje najveće hitove, ali u novim aranžmanima.

– Umorila sam se malo od tehnike. Nedostajali su mi ljudi i jedva sam čekala da pjevam za svoje najmilije – rekla je pjevačica, koja je koncert organizovala u bašti svog doma, gdje je okupila nekoliko bliskih prijatelja, koji su sjedili ispred dekorisanog bazena.

Kako je koncert odmicao, Nataša je bila sve opuštenija, a putem onlajn aplikacije su stizala pitanja na koja je pjevačica davala zanimljive odgovore.

– Tražili su od mene da pričam neke smiješne stvari, ali je možda bolje da ne počinjem, jer ću tek onda biti na crnoj listi. Plus, nisam popila nijednu čašu viskija, što je inače moja tradicija – nasmijala je Nataša kako fanove, tako i njene prijatelje, a onda se prisjetila jedinog nastupa koji je održala bez „doze“ viskija.

-Koncert je počinjao oko šest popodne, nisam mogla da drmnem viski, a bilo je i djece. Iskreno, dva najdosadnija sata u mom životu. Nadam se da se moji fanovi neće naljutiti – rekla je pjevačica, piše Expresstabloid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO