Zabava

Pjevačicino priznanje iznenadilo mnoge: Prijovićka ne izlazi iz kuće dok Filip ne odobri

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos. U braku su dobili i sina Aleksandra, kome je pjevačica izuzetno posvećena, a kako ističe suprug joj ne brani da se oblači izazovno i uvijek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

Pjevačicino priznanje iznenadilo mnoge: Prijovićka ne izlazi iz kuće dok Filip ne odobri
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvijek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično – rekla je Aleksandra.

Lijepa pjevačica slobodno vrijeme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promijenilo.

– Ne provodim baš vrijeme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno – rekla je kroz osmeh za Kurir.

Prihvati notifikacije