Zabava

Pjevačicu su nazivali ČUDOM, otišla je u Ameriku i sve je KRENULO NAOPAKO (FOTO)

Kada se sa samo 13 godina pojavila na muzičkoj sceni sa pjesmom „Na lančiću ime tvoje“, Anica Milenković (39) je brzo osvojila publiku i stekla veliku popularnost širom bivše Jugoslavije.

Pjevačicu su nazivali ČUDOM, otišla je u Ameriku i sve je KRENULO NAOPAKO (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

Svi su joj predviđali karijeru Lepe Lukić, dok su tinejdžerke postere sa njenim likom kačile na zidove svojih soba. Teksas kombinezon koji je nosila u spotu postao je modni hit u Srbiji. Činilo se da ništa ne može pomutiti slavu ove djevojčice. Međutim, kako to obično bude kada nakon svih ovih uspjeha stavite riječicu ALI, sve se okrenulo. Njena životna priča bila bi dobar scenario za film isprepletan žanrovima drame, romantike i trilera. Danas živi na Floridi, uživa u suncu i društvu svoje dvoje djece, ali sa ožiljcima koje joj je život ostavio.

Naime u najvećoj euforiji svoje slave, Anica je napustila Srbiju i otišla kod majke u Ameriku. Čini se da nije mogla mnogo da bira nakon razvoda roditelja, koji je srušio njene dječje snove. Tamo se zaljubila i na kratko zaboravila na karijeru. Sa menadžerom Denijem dobila je kćerku Barbaru, koja danas ima 11 godina, ali je ubrzo uslijedio novi šok. On ju je prevario sa koleginicom.

To je istina i daleka prošlost, o kojoj ne pričam jer ne volim da ogovaram. Svi znaju šta se dogodilo, mogu samo reći da sam zahvalna Bogu što se to desilo – rekla je Anica u jednom od intervjua.

Što bi narod rekao: ni jedna muka ne ide sama, pa tako i kod nje. Uz razočaranje zbog izdaje partnera, Anica se borila sa finansijskim problemima. Živjela je od socijalne pomoći. Činilo se da će sve biti u redu kada je uplovila u vezu sa Makedoncem Zoranom sa kojim je dobila sina Filipa, koji sada ima 9 godina. Uslijedila je borba za zdravlje nasljednika.

– Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate. Njegovo zdravstveno stanje je uticalo na moju odluku da ostanem u Americi. U vrijeme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i čitav proces je bio veoma dug, što ovdje to nije slučaj. Kao roditelj sam željela da se Filip što prije operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dijete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi – iskreno je ispričala Milenkovićeva.

Za to vrijeme borbe za koru hljeba, zdravlje djeteta i obrazovanje u tuđini zapostavila je sebe. Osim što je imala više od 100 kilograma i fizički se potpuno izobličila, to je uticalo na njeno zdravlje.

Sav stres se manifestovao tako da sam u jednom trenutku imala veliki broj kilograma viška. Shvatila sam da sam na lošem putu i krenula sam u borbu sa kilogramima.

Ponovo se poput Feniksa digla iz pepela i odlučila da se bori, ovog puta za sebe. Neuspješne dijete i pokušaji da smrša na razne druge načine nisu je obeshrabrili dok nije srela ženu koja joj je pomogla da smrša čak 40 kilograma.

– Sa planom posebne ishrane i treningom sam za manje od tri mjeseca uspjela da skinem dvedesetosam kilograma. Ušla sam u program sa ženom koja me je spasila i želja mi je bila da oslabim 25 kg do mog rođendana, a to je bio period od dva mjeseca. Rekla je da je to izvodljivo i da može. I nevjerovatno, poslije dva mjeseca ja sam imala 25 kila manje. Ono što je najvažnije u ovoj priči je da se ja osjećam super. Nemam glavobolje koje sam imala svakodnevno, oticanje nogu, bolova u kičmi. Sve je nestalo sa novim načinom ishrane i smanjenjem kilograma. Ona je sada ovdje sa mnom u Americi. Vježbamo, radimo na mom zdravom životu i izgledu. Ja sam neko ko je imao previše kilograma. Nije me sramota da kažem da sam imala više od 100 kilograma, a sada sam kao ranije, što je mnoge ostavilo u čudu, jer izgledam kao neko ko nikada nije imao problema sa težinom. Koža mi je zategnuta, zdrava sam, a izgubila sam 40 kila za kratko vrijeme. I što je najbolje, jedem. Mnogo jedem, a slabim i to je divna stvar u cijeloj priči – kroz osmijeh je prošle godine ispričala pjevačica .

Prošle godine objavila je pjesmu i spot “Nemoj o njemu” i svi su mislili da će ovo biti njen povratnički singl, ali je opet uslijedilo ono ali. Da stvar bude interesantnija, Anicu publika koja ju je zavoljela osamdesetih nije zaboravila. Nove generacije, razumljivo ne znaju za nju. Ipak, singlovi koje je izdavala s vremena na vrijeme svih ovih godina, iako nije bila medijski eksponirana imali su veliki broj pregleda na Jutjubu.

(Blic)