Zabava

"Pjevanje zapostavio, propao mu biznis" Kebu zadesile VELIKE MUKE (FOTO)

Dragan Kojić Keba, poput mnogih svojih kolega, pokušao je da pokrene neki posao koji nema veze s pjevanjem, ali mu to navodno nije pošlo za rukom.

"Pjevanje zapostavio, propao mu biznis" Kebu zadesile VELIKE MUKE (FOTO)
FOTO: FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER

Keba je posao sa preparatima iz alternativne medicine pokrenuo još prošle godine, ali je taj poduhvat doživio debakl.

Pročitajte još

Uprkos tome što su svi, pa i sam muzičar, vjerovali da će od toga ostvariti odličnu zaradu, posao sa proizvodima iz alternativne medicine nije se isplatio.

Naprotiv, Kebu je doveo u ozbiljan minus zbog čega planira sve da batali i nastavi da se bavi onim što najbolje zna da radi, pjevanjem, koje mu na kraju krajeva donosi najbolji prihod.

– Keba je dosta vremena uložio u pokretanje tog biznisa, i ne samo to već i novac i kontakte, baš je sve dao od sebe, čak je i pevanje zapostavio kako bi novi posao napredovao. Internet prodaja ne ide onako kako je očekivao, iako je imao dobar marketing. Nije htio da klone odmah i pravi dramu, ali nakon godinu dana shvatio je da nikako a zaživi malo više taj posao, a on gubi strpljenje. Sjeo je da popriča sa suprugom Oljom koja mu je rekla da još uvijek ne odustaje, jer za neke stvari treba malo više vremena.

Dragan Kojić Keba
FOTO: FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ/ RINGIER

Međutim, on je sebi dao neki rok, te ako se prodaja ne poboljša on će bataliti taj biznis. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrde da su kvalitetni, ali eto očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu – otkrio je izvor blizak Kebi, a neki tvrde da je pjevač zbog ovog posla upao i u dugove, prenosi Stori.

Prihvati notifikacije