Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PLAKALA OD SREĆE Mina Lazarević o ulozi u “Junacima našeg doba”: Mnogo žena će se prepoznati u Maji

Kultura
Autor:

Foto: RAS Srbija

Glumica Mina Lazarević igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji “Junaci našeg doba”, koja od 16. decembra počinje da se emituje na RTS.

U pomenutoj seriji ponovo sarađuje sa scenaristom Sinišom Pavićem, nakon 22 godine, koliko je prošlo od snimanja “Porodičnog blaga”, u kome je igrala Čupku.

Mina Lazarević u “Junacima našeg doba” tumači lik Maje, dok njenog supruga Velimira igra Igor Đorđević.

– Plakalo mi se od sreće što sam ponovo, poslije 22 godine, dobila priliku da sarađujem sa Sinišom Pavićem. Siniša je prepoznao ono što nas karakteriše. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Maji upravo zbog te čuvene ženske osobine da od muškarca pravimo junaka u svojoj glavi, pogovo kad smo mladi. Takvih brakova ima mnogo, više nego što možemo da pretpostavimo. I onda ljudi kažu “pa šta bi odjednom”. Pa nije odjednom, to se godinama dešavalo – rekla je glumica na konferenciji za medije povodom početka emitovanja serije.

– Vidjećemo koliko je neki par uparen kako treba, ili koliko su sposobni da jedno iz drugog izvuku ono najbolje, pa makar što kaže Siniša i uvredama i ponižavanjima. To radi i Maja, vjeruje i dalje da će iz muža da izvuče maksimum. Koliko će se u tome snaći vidjećemo, ni u našim životima nije svako sposoban da se izbori sa nekom situacijom i okolnostima koje su ga snašle, i to je jedna od stvari koju će gledaoci prepoznati i pronaći se djelimično u svakom od nas – dodala je Mina.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO