Sudbine

"Plakala sam kada sam čula šta mi je napisala" Sandra Afrika progovorila o saradnji sa Marinom Tucaković

Sandra Afrika prvi susret sa estradom imala je kao igračica Mileta Kitića da bi vremenom pokazala i vokalne sposobnosti i izgradila uspješnu karijeru.

Sandra Afrika
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

U jednom trenutku je Prodanovićeva odlučila da se oproba kao pjevačica, pa se obratila Zoranu Marjanoviću, koji je oberučke prihvatio saradnju sa njom i koji je povezao sa pokojnom Marinom Tucaković.

– Ja sam sa Mikišom otišla kod Zorana Marjanovića i rekla mu kako želim da pjevam. On je tada sarađivao sa pokojnom Marinom Tucaković – započela je Afrika.

Pjevačica se prisjetila kako je izgledala saradnja sa Marinom Tucaković.

 Moj prvi odlazak kod nje je bio jako zanimljiv. Ona me je znala malo sa televizije, a ja došla u kratkom šorcu, majičica kratka, više je nema nego što je ima, štikle neke najveće koje sam imala… Mi ušli i ja se tu predstavim njoj, a ona me je samo skenirala i ćutala, bukvalno jedno pola sata i puštala stalno jedan demo snimak, tačnije tu melodiju koju je Zoran napisao, a po kojoj je ona trebala tekst da napiše. Ona ga je stalno vraćala i gledala me, odmjeravala. U jednom trenutku ona govori: „Nešto sam bolesna pa pijem džin tonik“, a ja se skroz zbunila. Sada kada vraćam te momente, bila je preslatka žena. I tako je ona mene gledala, ćutala i slušala tu melodiju i samo je izustila: „Dobro, dobro, biće ovo top“ – prisjetila se Sandra.

Pročitajte još

“To je bio znak da želi da mi napiše tekst”

 – To je bio znak da želi da mi napiše tekst. Ja u tom trenutku klinka, neiskvarena i ja odmah skočila da joj objasnim šta ja neću da pjevam i šta ona meni da napiše. Tada sam joj navela kao primer pjesmu od moje koleginice Goge – „Gaćice“. Vičem ja Marini da ne želim da mi piše gaćice, brushalter… ja neću to tako da mi se piše. Ona mi je samo odmahnula rukom, u fazonu „dijete ćuti, nemaš pojma ništa“ – priča Afrika, prenosi Grand.

FOTO: YOUTUBE
FOTO: YOUTUBE

Pjevačica otkrila da joj se nije bio dopao tekst pjesme.

– Poslije par dana mi dobijamo tekst: „Utorkom i petkom i ponedjeljkom ne krijes, ne krijes da spavaš s njom“, čitavo rasulo. Ja u studiju plačem i kukam, šta mi je to napisala. Bacamo svi onaj papir po studiju, šou. Zovemo mi Marinu da promijeni tekst, a ona ni da čuje, samo je vikala: „Ništa se ne mijenja, to tako treba, vi nemate pojma“. Znači haos skroz. Ništa, uzeli mi da smislimo naslov pjesme, nešto iz teksta, totalno nešto drugo, Marina isto ni da čuje. Vikala je da će se pjesma zvati „Afrika“ i nikako drugačije i eto, ostadoh ja do danas Sandra Afrika. Tako da, Marina Tucaković mi je kumovala. Mene sada i kod kuće zovu Afrika – rekla je ona u emisiji „Podkast“ na Informer TV.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu