Banjaluka

PLANIRANA SANACIJA SAOBRAĆAJNICE Autobusi prema Dragočaju i Ramićima će saobraćati po drugačijem rasporedu

Na dijelu lokalnog puta Dragočaj –  Ramići – Kuljani – Zalužani, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila od sedam časova 24. jula do 19. časova 26. jula, zbog rekonstrukcije raskrsnice magistralnog puta prvog reda broj 108, dionica Ivanjska – Šargovac i lokalnog puta Zalužani – Dragočaj, poručili su iz Odjeljenje za saobraćaj i puteve.

PLANIRANA SANACIJA SAOBRAĆAJNICE Autobusi prema Dragočaju i Ramićima će saobraćati po drugačijem rasporedu
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na prigradskim linijama Banjaluka Dragočaj – Gradina i Banjaluka – Dragočaj – Stranjani, iz smjera grada mijenjaju trasu i sa magistralnog puta se preusmjeravaju pored Unisa prema Dragočaju i dalje registrovanom trasom, u povratku istom trasom obrnutim redoslijedom.

Pročitajte još

– Na prigradskoj  liniji  Banjaluka – Ramići  iz smjera grada autobus se preusmjerava pored Unisa do Dragočaja i nazad (linija Banjaluka – Ramići se skraćuje iz smjera grada do Dragočaja) – objasnili su u ovom Odjeljenju, uz napomenu da će za vrijeme izvođenja radova biti omogućen pješački saobraćaj.

Radove na ovoj dionici izvodi  preduzeće „Kozaraputevi“ .

– Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova – poručili su iz ovog Odjeljenja.

Prihvati notifikacije