Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PLANIRAO UBISTVO Sa pištoljem u ruci presreo auto, pa odustao kada je ugledao ko je za volanom

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedjelju veče u naselju Dobrota kada je presreo vozilo “mercedes” u kojem je bila žena.

Kako Pobjeda saznaje, naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namjere da puca. Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Prema saznanjima Blica, žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbjednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presretanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Nezvanično je saopšteno da je sinoć oko 23 sata prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju. Prikupljena su obavještenja od građana na ove okolnosti, izuzeti su i snimci sa nadzornih kamera i uzeta je izjava od žene koja je bila u “mercedesu”.

Istražitelji vjeruju da je napadač ili zamijenio automobil ili je odustao od napada kada je uvidio da u automobilu nije osoba koju je očekivao.

Žena je bila u “mercedesu” u blizini marketa “Aroma” prema otvorenom bazenu.

Na tom potezu se nalaze brojni stambeni i ugostiteljski objekti. Maskiranog napadača su vidjeli i pojedini mještani, odnosno prolaznici.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO