Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PLAŠILI SMO SE” Brat Majkla Džeksona otkrio zašto ga nije sahranio u ZLATNOM KOVČEGU

Zabava
Autor:

Foto: Fran del Olmo/EPA

Ovih dana navršava se punih deset godina od smrti kralja popa, Majkla Džeksona, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji o njegovom životu i smrti koji zaokupljaju javnost.

Prije svega, tu je dokumentarac “Leaving Neverland” koji je bacio sjenku na sve njegove uspjehe i talente zbog optužbi o pedofiliji.

A sada je porodica pjevača otkrila i kako je kralj popa sahranjen. Kako su rekli, željeli su da po svaku cijenu osiguraju da mu tijelo ostane očuvano.

Majkl Džekson je, otkrili su, sahranjen u jednom od svojih kostima, zajedno sa kultnim bijelim rukavicama.

Prvobitni plan bio je da bude sahranjen u zlatnom kovčegu, ali su se opravdano plašili pljačkaša grobova, pa su riješili da umjesto zlatnog to bude betonski kovčeg.

View this post on Instagram

10 ans… #michaeljackson #RIP

A post shared by Danyphane Dsh (@danyphane_dsh) on

Pored toga, kako je otkrio Majklov brat Marlon, pjevačeva djeca – Princ Majkl (12 godina u to vrijeme), Paris (11) i Blenket (7) ostavili su mu u kovčegu poruke na kojima je pisalo “Tata, volimo te i nedostaješ nam”.

Marlon je otkrio i da je kovčeg Majkla Džeksona koštao 18.000 funti, ali i da je Majkl sahranjen sa posebnom perikom rađenom baš za sahranu kako bi imao svoju omiljenu dužinu kose do ramena. Pored toga, Majkl je sahranjen našminkan baš kao za scenu.

Porodica Majkla Džeksona je na grobno mjesto ugradila i senzore i kamere, koji na bilo kakav pokret aktiviraju čuvare.

Majkl Džekson je, podsjetimo, sahranjen u blizini Holivuda, u mauzoleju “Holly Terrace Grand”, i to kraj Hamfrija Bogarta i Klarka Gejbla.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO