Zabava

"Platio sam, SVE JE CRNO NA BIJELO" Svađa zbog dueta sa Milicom Todorović, muzičar konačno stavio tačku

Čuveni hit Milice Todorović i Mc Yanka "Ti moje zlato" broji skoro 160 miliona pregleda na platformi Jutjub, iako je prošlo skoro osam godina od objavljivanja i dalje se smatra jednim od najslušanijih pjesama.

"Platio sam, SVE JE CRNO NA BIJELO" Svađa zbog dueta sa Milicom Todorović, muzičar konačno stavio tačku
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Mnogi smatraju da je upravo ova numera uzdigla karijeru Milice Todorović, a muzičar je nedavno ispričao kako je njegova supruga zapravo kumovala ovoj saradnji.

FOTO: O. BUNIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: O. BUNIĆ/RAS SRBIJA

– Mene je žena forsirala da ostvarim saradnju sa Milicom, a ja stvarno nisam znao ko je ona. Zadesilo se da je ona pjevala u Beču, i na insistiranje moje supruge, pozvao sam menadžera koji nas je upoznao i ispalo je sjajno – otkrio je on svojevremeno.

Ipak, nije sve išlo glatko kada je u pitanju ovaj projekat. Pravi “rat” je nastao kada je nakon izlaska pjesme Nenad Aleksić Sha ostao uvređen i povređen zato što nije potpisan kao neko ko je učestvovao na pisanju teksta.

Ipak, Mc Yanko tvrdi kako je on svoj dio novca za odrađen posao dobio, ali prijateljstvo nije prebrodilo ovaj sukob.

– On me je prozvao kako nije dobio ni dinara. Naravno da je plaćeno, ja sam njega počastio tu je sve crno na bijelo. Mi se znamo baš dugo, sve je krenulo od pjesme “Afterparty” i tu je krenula saradnja i družili smo se i sarađivali, on je meni rekao da smo braća, da ne treba ništa da platim, ali ja nisam to želio da prihvatim. Poslao sam mu sumu na konto što je radio dio teksta – objasnio je muzičar u emisiji “Grand Magazin”, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije