Politika

PLJESAK I POZDRAVI ZA DODIKA Lider SNSD poslao poruku sa Mrakovice: "Saborno u ostvarivanju ciljeva" (FOTO)

Na Mrakovici je u toku skup SNSD-a pod sloganom "Živjeće Srpska". Na skupu SNSD okupio se veliki broj ljudi, a začuo se gromoglasan pljesak kada se obratio Milorad Dodik.

PLJESAK I POZDRAVI ZA DODIKA Lider SNSD poslao poruku sa Mrakovice: "Saborno u ostvarivanju ciljeva" (FOTO)
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Predsjednik SNSD Milorad Dodik izjavio je pred okupljenima da veliki stranački skup na Mrakovici predstavlja snagu i želju SNSD da bude okupljen i saboran u ostvarivanju svojih ciljeva, a cilj je mir.

Dodik je rekao da SNSD neće voditi političke ratove, ali će donijeti političke pobjede, kao što je to bilo i u deset prethodnih izbornih ciklusa.

– SNSD nastavlja svoju politiku, neometani omalovažavanjem od strane drugih, iako ne poričemo da na mikro nivou ima problema – izjavio je Dodik novinarima na Mrakovici nakon polaganja vijenaca kod spomen-ploče sa imenima poginulih boraca NOVJ i žrtava fašizma.

Pročitajte još

On je naglasio da je na današnje zborovanje članova SNSD-a organizovanim prevozom došlo od 14.107 ljudi, plus oni koji su došli u vlastitoj režiji, od ukupno 180.000 članova ove partije.

Dodik je rekao da je zahvalan što su oni došli, imajući u vidu da je vrijeme godišnjih odmora.

On je najavio da će proljeće biti održan sljedeći ovakav skup. 

Na skupu na Mrakovici su i sin i kćerka Milorada Dodika, Gorica i Igor Dodik.

Nakon sastanka rukovodstva SNSD-a sa čelnim ljudima gradskih i opštinskih odbora stranke, gdje su pored predsjednika stranke Milorada Dodika, prisustvovali potpredsjednici Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nikola Špirić i Nebojša Radmanović, kao i drugi članovi rukovodstva SNSD-a, uslijedilo je polaganje vijenaca kod spomen-ploče sa imenima poginulih boraca NOVJ i žrtava fašizma.

Prihvati notifikacije