Magazin

"Po mahanju repom, mislim da je rekla - DA" Razvela se od muža, došla na Balkan i ZAPROSILA SVOG PSA

Jedna Britanka, ubijeđena da će je njen kućni ljubimac usrećiti više nego njen muž, donijela je odluku da se razvede i zaprosi svog psa.

"Po mahanju repom, mislim da je rekla - DA" Razvela se od muža, došla na Balkan i ZAPROSILA SVOG PSA
FOTO: NARENDRA SHRESTHA/ EPA

Amanda Rodžers tako je kleknula na jedno koljeno i zaprosila svog psa Šibu u Splitu, u Hrvatskoj, pred čak 200 svjedoka.

– Šiba je godinama bila u mom životu, oraspoložila bi me i tešila kada sam se osjećala loše. Nisam mogla da smislim šta je to što bi mi više trebalo od životnog partnera. Kleknula sam na jedno koljeno i zaprosila je, a po mahanju repom, mislim da je rekla “da” – izjavila je Amanda, prenosi San.

Dodaje da je od malena sanjala o savršenoj vjenčanici, pa je sama napravila za ceremoniju koju je priredila prije nekoliko godina.

A DIVORCED woman has tied the knot again – this time ‘marrying’ her pet dog. Amanda Rodgers decided to marry her dog…

Posted by Hot Point on Monday, November 22, 2021

– Dan je bio divan, poljubila sam je kad su nas proglasili vjenčanima, a okupljeni su bacali konfete. Bio je to divan trenutak. Znam da vjenčanje sa Šibom nije legalno u pravnom smislu, ali to je bio način da joj pokažem koliko mi znači. Nikada se nije loše ponašala prema meni i uvijek mi se obraduje – rekla je Rodžers u intervjuu za jednu britansku televiziju.

Braneći svoj postupak, Amanda je izjavila da su ona i njen pas suđene jedna drugoj.

– Bila je stara samo dvije nedjelje kad smo se upoznale, a ja sam se odmah zaljubila u nju. Znam da nam je suđeno da budemo zajedno. Postoje različite vrste ljubavi, a moja ljubav prema Šibi je velika, imamo duboku vezu. Muškarci ni ne razmišljaju da priđu mojoj spavaćoj sobi, ako ona ne da odobrenje. Jednom sam natjerala muškarca da spava u psećem krevetu punih nedjelju dana – ispričala je Amanda tvrdeći da je sa Šibom srećnija nego sa svojim prvim suprugom, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije