Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PO SVAKU CIJENU ŽELE U EU Migranti se zakačili za autobus nadajući se da će stići u Austriju, A ZAVRŠILI U TEŠNJU (VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Facebook/Printscreen

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se video autobusa jedne kompanije iz Tešnja, na koji su se zakačila dvojica migranata.

Vozač ih je primijetio tek kada je stigao u garažu u Tešanj, a kako su policiji objasnili, mislili su da autobus ide u Austriju. Ustvari, autobus se tek vratio iz Austrije.

insider.ba ekskluzivno vam donosi snimku od prije 1 sat, dva migranta koji su se u pokušaju da se domognu Austrije sakrili u podvozje autobusa firme KANTIĆ TOURISTIK.Nažalaost napravili su krivu procjenu pa su se u Sarajevu sakrili u autobus koji je bio na povratku iz Austrije.Kako nezvanično saznajemo da je jedan migran iz autobusa ispao negdje kod Visokog što su vozači naknadno doznali. Dvojac je pronađen tek kada se autobus vratio u matičnu garažu na Vukovu – Tešanj.

Gepostet von insider.ba am Samstag, 27. April 2019

 

Redakcija Avaza pozvala je i kompaniju.

– Trenutno smo tu nas dvije radnice, nemamo pravo komentarisati – rekla je jedna od radnica, na pitanje da li znaju nešto više o ovom slučaju.

Evidentno je da migranti ne biraju način da se domognu zemalja Evropske unije.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO