Zabava

POBJEDNICA ZADRUGE U SUZAMA Progovorila o komentarima da je SPONZORUŠA (FOTO)

Iva Grgurić, pobjednica “Zadruge 3”, sinoć je gostovala na TV “Pink”, a pored intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, i gledaoci su imali priliku da se uključe i postave Ivi pitanja.

POBJEDNICA ZADRUGE U SUZAMA Progovorila o komentarima da je SPONZORUŠA (FOTO)
Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Jedno od pitanja koje je Dušica postavila Ivi bilo je kako se nosi sa negativnim komentarima mnogih koji je optužuju da je sponzoruša.

Zadrugari to nisu ispuštali iz ruku, u svakoj svađi su samo to koristili, znali su gdje treba da me ubodu. Taman kad pomislim da je stalo, uvijek je sve izlazilo na površilo. Trpjela sam to. Nikome ne preporučujem da krene tom stranputicom. U ovom surovom svijetu svaka druga djevojka se nalazi u mojoj situaciji. Učite iz mojih grešaka. Ja sam se promijenila i mnogo sam jača – rekla je Iva.

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija
Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Zatim se uključila gledateljka koja je pitala Ivu kada će ići u Zagreb, ali i kada će se nakon toga ponovo vratiti u Beograd.

Pročitajte još

– Planiram da idem za tri, četiri dana. Planiram da dolazim u Beograd zbog Filipa, za par dana očekujte moj dolazak u Zagreb – rekla je Grgurićeva, pomenuvši svog dečka Filipa Đukića, sa kojim je vezu otpočela u rijalitiju.

Nju su zatim rasplakale riječi gledateljke.

– Jako si inteligentna i jako se razlikuješ od drugih djevojaka iz “Zadruge”. Odajem ti priznanje. I nemoj nikada da juriš za nekim, neka za tobom jure. Neću ništa da pričam o Filipu, ali gledaj sebe. Spoznaj sebe. Devojko, ti vrediš – govorila je gledateljka, dok Iva nije mogla da suzbije emocije, piše Blic.