Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POBJEGLI SMO IZ GRADA Ida Prester sa porodicom napustila Beograd (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: IdaPrester1985/Instagram

Voditeljka i pjevačica benda “Lolobriđida” Ida Prester napisala je na Fejsbuku da je sa suprugom Ivanom Peševskim i djecom otišla iz Beograda na selo gdje provodi dane u samoizolaciji.

– Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem vazduhu, neka klinci misle da su praznici. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do grada, samo šume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi.

Pobjegli smo na selo 🍒Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplasena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar…

Gepostet von Ida Prester am Montag, 6. April 2020

Ida koja sa suprugom Ivanom ima sinove Roka i Rija i slikama je dočarala svakodnevnicu svoje porodice u samoizolaciji.

O detaljima samoizolacije pisala je i na Instagramu, a njenu odluku su mnogi podržali sa oko 860 lajkova, ali i sljedećim komentarima: “Najpametnije”, “Priroda je ipak “naporna” i većina nakon dan-dva shvati da smo se jako udaljili od nje! Živjeti sa prirodom traži dosta napora u početku, ali onda nam se sve višestruko vraća… Strpljivost i izdržljivost!”, “Kad je sve ovo počelo, ono što sam odlučila je da skupim nekako pare i sredim malu kuću na selu što imam i da imam gdje da pobjegnem! Uživajte”, piše Žena Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO