Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POČASTIO SE Saša Popović kupio LUKSUZNU JAHTU, a cijena je PAPRENA

Zabava
Autor:

Foto: Z. Lončarević/RAS Srbija

Prvi čovjek “Grand produkcije” Saša Popović voli da sebe časti skupocjenim automobilom, ali ovog puta je otišao korak dalje.

Naime, Saša Popović je potvrdio nedavne navode štampe da je pazario skupocjenu jahtu, koja vrijedi nekoliko stotina hiljada evra.

– Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada evra i uopšte ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lijepo osjećam kad ih kupim. Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godinu ću lijepo da uživam na primorju – bio je direktan Popović za Republiku.

Jahta direktora “Granda” dugačka je oko 18 metara, stara oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala toliko. Saša nije pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je samo: “Kupujem”, navodi izvor blizak Popoviću.

Plovilo će biti usidreno u Opatiji, gdje Saša ima stan i gdje provodi skoro cijeli godišnji odmor.

– Namještaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će dodatno morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 evra mjesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda, oko 2.000 evra mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali, gde će jahta biti usidrena – navodi izvor gorepomenutog medija.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO