Zabava

"POČEĆU DA PLAČEM" Majka i kćerka zajedno uradile test za trudnoću, pa se šokirale rezultatima

Rajli, korisnica TikToka, na svom nalogu podijelila je video snimak na kojem se vidi kako zajedno sa majkom čeka rezultate testova na trudnoću koje su zajedno uradile.

"POČEĆU DA PLAČEM" Majka i kćerka zajedno uradile test za trudnoću, pa se šokirale rezultatima
FOTO: RDUBBB/TIKTOK/SCREENSHOT

Htjela je da pokaže reakciju svoje majke kada shvati da Rajli nije trudna, budući da je na njen zahtjev, zbog zdravstvenih tegoba koje je osjećala odlučila da provjeri da li je u drugom stanju.

Međutim, dogodilo se nešto neočekivano – test njene majke bio je pozitivan, piše San, prenosi Blic.

Na video snimku vide se Rajli (24) i njena majka, koje su prethodno pripremile bocu vina dok se spremaju da saznaju rezultate. Uvjerene da će oba testa biti negativna, žene otvaraju kesice u kojima su bili testovi i Rajlina majka odmah uzvikuje: “O moj Bože!”. Djevojka je počela da se smije, ubjeđena da se njena mama šali, ali onda izbezumljena žena dodaje: “Počeću da plačem!”.

@rdubbb

That one time I took a pregnancy test with my mom and ended up with a new sibling Lolol

♬ original sound – rylee

Snimak se u tom momentu prekida, a na društvenoj mreži TikTok ga je pogledalo više od 10 miliona ljudi, pa je Rajli odlučila da snimi još jedan video u kojem je objasnila cijelu priču.

– Ovo je bilo u julu prošle godine. Bila sam loše volje, veoma emotivna i stalno sam željela da budem sa svojom majkom. Otišla sam kod nje i ona se usudila da me pita da li sam trudna, budući da mi je kasnio ciklus – ispričala je.

@rdubbb

Over 5 million views and 1 million likes later, I give you….. THE BACK STORY. Thank you all 😘 Promise I will follow with an update soon hahaha

♬ original sound – rylee

Nakon rezultata testova, Rajlina majka je posumnjala da je djevojka zamijenila testove, pa je natjerala da ga ponovi. Njen test ponovo je bio negativan, a njena majka sada očekuje šesto dijete koje treba da dođe na svijet u martu.