Zabava

"Počela sam da se tresem" Ljupka Stević otkrila da je ZAVRŠILA NA POLIGRAFU nakon što joj je 3 puta opljačkan stan

Ljupka Stević preživjela je pravu traumu kada su joj provalnici čak tri puta opljačkali stan, zbog čega je bila podvrgnuta poligrafskom testiranju.

"Počela sam da se tresem" Ljupka Stević otkrila da je ZAVRŠILA NA POLIGRAFU nakon što joj je 3 puta opljačkan stan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGER

Ona je imala tu nesreću da joj u proteklih nekoliko godina u više navrata odnesu vredne stvari, a sada je ispričala kako su sumnjali da je prvu provalu sama organizovala. Kako kaže, doživjela je neprijatnost kada su je osumnjičili da je učestvovala u provali i odnošenju vrijedne muzičke opreme.

–  I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, rasturene stvari i haos. Svaki put kada otključam vrata plašim se šta ću da zateknem unutra. Tri puta sam imala provale. Prvi put kada su mi obili stan, on nije bio obezbijeđen, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je rađeno iznutra. Da sam ja nekome otvorila vrata, da uđe i dozvolila da mi iznese svu muzičku opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je željela da to odmah stavi po strani, ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to djelovalo interesantno – navodi Ljupka.

Ljupka Stević je otkrila da kada je došla u policijsku stanicu i sjela za poligraf shvatila koliko je situacija u kojoj se nalazi ozbiljna i nimalo bezazlena, piše Grand.

–  Kada sam došla u policiju, počela sam da se tresem. Uhvatili su me i trema i strah. Bila sam u 29. novembru, prikačili su me i čitali pitanja. Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to uradili. Nikada nije pronađeno moje lično oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja muzička oprema, koja je vrijedna bila. Treći put kada sam opljačkana uhvatili su počinioce, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i posljednji put da sam opljačkana. Sada to ne može da se desi jer je moj stan obezbijeđen maksimalno – ispričala je svojevremeno pjevačica.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu