Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POČUPAĆU TI SVAKU DLAKU” Anabela ponovo doživjela nervni slom, URLALA NA LUNU

Zabava
Autor:

Foto: Zadruga/Youtube/screenshot

Sinoć je u Bijeloj kući došlo do nove svađe između Anabele Atijas i Lune Đogani, a tom prilikom jedna drugoj izgovorile su teške riječi.

Luna i Anabela su se posvađale tokom emisije “Gledanje snimaka”, u kojoj je pjevačica imala priliku da čuje šta je kćerka pričala o njoj sa drugim zadrugarima, a to joj se nije dopalo.

– Ti se srpdaš na moj bol! Tebe boli što sam te se odrekla! Što sam te se odrekla? – vikala je Anabela.

– Meni je bitno da moja mama ne ispadne zlo! Sad ćeš ispasti pozitivac, a ja ću ispasti negativac! – odbrusila je Luna, piše Blic.

– E ovo je patetisanje, da ona kaže da sam se ja nje odrekla, ja koja sam do prije neki dan ginula za to vrijeme, da ona meni kaže da sam se odrekla. Da, nemam više osjećanja prema ovom djetetu, ne vidim dijete koje sam odgajala, skidala temperaturu, mazila, ta duša je izašla iz nje, radi se o energiji. Ako se nekad vrati moja Luna. Da li sam te ja uništila? Ti si mene ubila i pokopala u grob! Ja sam za tebe mrtva – vikala je uznemireno Anabela.

– Za mene ne postoji stvar preko koje ne bih mogla da pređem mom djetetu, ti si se mene odrekla zbog Marka Miljkovića! – urlala je Luna.

One su zatim pomenule i Luninu mlađu sestru Ninu Đogani.

– Ja u svoja četiri zida mogu da dubim na glavi, tvoja sestra ima m**a da kaže da je stala iza mene – rekla je Anabela.

– Ona to nije sigurno uradila! – tvrdila je Luna.

– Šta hoćeš da kažeš? Tvoja sestra je rekla da idem da rasturim g**no, jer ona nema majku tri godine! – bila je besna Anabela.

– Onda je Nina dvolična, jer je meni svašta pričala – odgovorila je Luna, na šta je Anabela još više pobjesnila.

– Ja ću ovo dijete ubiti ovdje! Da se udara na moje majčinstvo, devet i po sati sam je rađala! Smiješno jeste i žalosno da ona mene dovodi do ludila svojim ponašanjem! Kunem ti se nema tog kojeg će me spriječiti da joj počupam svaku dlaku sa glave! Nisam dobro, nije mi krivo, nije me sramota, imam pravo da se ovako osjećam! Nemoj da ti sada razdrobim glavu! Ovo g**no je tvoj gen! – urlala je Anabela, obraćajući se i Gagiju Đoganiju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO