Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POD ISTRAGOM Milisavić podnio ostavku na mjesto predsjednika Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu

Politika
Autor:

Foto: Nenad Milisavić/ screenshot Facebook

Nenad Milisavić

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Kotor Varoš, Nenad Milisavić, podnio je ostavku na tu funkciju.

Milisavić je u obrazloženju ostavke naveo da to čini zbog stava njegove stranke o nultoj toleranciji vezanoj za pravosudne i tužilačke odluke jer se protiv njega vodi istražni postupak.

Foto: US/RAS Srbija

– Bez obzira na presumciju nevinosti i to što se u mom slučaju radi o poslovanju unutar privatne kompanije te se nije desila šteta po opštinski ili republički buidžet i građane, kao odgovorna osoba ne želim da Ujedinjena Srpska snosi posljedice i targetiranja zbog spora unutar navedene privatne komopanije – naveo je Milisavić.

Ovim povodom oglasila se i US koja je u svom saopštenju navela da, iako istražni postupak protiv Milisavića traje, “a radi se o odnosima u privatnoj kompaniji, Ujedinjena Srpska i svi njeni funkcioneri poštuju i presumpciju nevinosti i primjenjuju nultu toleranciju na sumnju za bilo kakve zloupotrebe”.

– Posebno napominjemo da u ovom slučaju nije proizvedena nikakva šteta po budžet opštine, Republike Srpske i građana Kotor Varoša, jer se radi o procesu unutar privatne kompanije –navodi se u saopštenju US.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO