Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POD STRESOM Društvenim mrežama kruži snimak PIJANOG GLUMCA iz serije “Igre prijestola” (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Game of thrones/Yotube

Ovih dana fanove serije “Igre prijestola” iznenadila je vijest da je glumac Kit Harington, koji u seriji glumi Džona Snova, završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema sa alkoholom.

Nakon te vijesti društvenim je mrežama ponovo počeo kružiti snimak koji je prošle godine objavio portal TMZ, kad su kamere uhvatile Kita, očito pijanog, kako tetura po baru i pokušava se pridružiti partiji bilijara.

Iako se ponašao prilično mirno, na kraju su mu prišli zaštitari i zamolili ga da ode.

Sudeći po komentarima, fanovi mu to nisu zamjerili.

– Pijana osoba u baru? Ne mogu da vjerujem. Da nije slučajno i mlad?”, “Kralj na sjeveru se može ponašati kako god želi”, “Prilično je miran za pijanu osobu, ne shvatam zašto ga grabe kao da je nešto skrivio, vidio sam puno gorih pijanaca”, “On je najmirniji pijanac kojeg sam ikad vidjela – pisali su fanovi.

Čini se da su se stvari glumcu ipak otele kontroli te je njegov portparol nedavno otkrio da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju.

– Kit je odlučio iskoristiti pauzu u svom radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema – rekao je.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO