Gradovi

PODRŠKA DRLJAČI SPS potpisala sporazum o koalicionom djelovanju u Novom Gradu

Socijalistička partija Srpske - SPS na predstojećim lokalnim izborima u Novom Gradu podržaće zajedničkog kanidata koalicije za načelnika Miroslava Drljaču (SNSD).

PODRŠKA DRLJAČI SPS potpisala sporazum o koalicionom djelovanju u Novom Gradu
FOTO: SPS

Predsjednik SPS Goran Selak, generalni sekretar te stranke Andrea Dorić i član predsjedništva SPS Sonja Davidović danas su se u Novom Gradu sastali sa kandidatom i aktuelnim načelnikom opštine Novi Grad gdje je potpisan i sporazum o koalicionom djelovanju.

Predsjednik SPS izjavio je tom prilikom da će ova partija biti konstruktivan partner, te da će u Novom Gradu, kao i u drugim lokalnim zajendicama, insistirati na provođenju razvojnih politika.

– Novi Grad je jedna od lokalnih zajednica gdje će SPS ima snažnu podršku građana i gdje se očekuju dobri rezultati na predstojećim Lokalnim izborima, na čelu sa našim šefom Povjereništva Mladenom Bosančićem. Naš fokus su razvojne politike, podrška privrednicima i stvaranje boljih uslova za život za sve građane. Novi Grad zaslužuje bolju budućnost i tu smo da podržimo ljude koji razmišljaju na takav način. Кao nova priča i nova partija, već smo pokazali da imamo kvalitetne ljude i podršku građana širom Srpske. Tu snagu i taj kapacitet usmjerićemo na rad za dobrobit svih – poručio je Selak.

Prihvati notifikacije