Zabava

Podrška i nježnost: Supruga Ognjena Amidžića proslavila 35. rođendan, poznati voditelj joj čestitao na originalan način (FOTO)

Supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska proslavila 35. rođendan.

Podrška i nježnost: Supruga Ognjena Amidžića proslavila 35. rođendan, poznati voditelj joj čestitao na originalan način (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Osim što su i u njihovom domu aktuelni uskršnji praznici, poznata manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić imali su na Veliki petak još jedan razlog za praznovanje budući da je juče supruga Ognjena Amidžića proslavila 35. rođendan.

Čestitke su pljuštale sa svih strana, ali svakako najznačanija poruka podrške i nježnosti stigla je upravo od njenog muža, slavnog TV lica.

FOTO: OGNJENAMIDŽIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: OGNJENAMIDŽIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ognjen je svojoj dragoj, s kojom je u braku gotovo punih deset godina koliko će obilježiti u maju, javno čestitao “divan dan” i nazvao ju je njegovom gracijom.

– Mojoj graciji je danas rođendan, samo najljepše nek ti se dešava – kratko je poručio, a supruga Ognjena Amidžića ponovo je mogla da se pohvali džentlmenstvom svog muža.

Pročitajte još

Supruga Ognjena Amidžića uživa odličnu reputaciju u svijetu regionalnog ali i svjetskog modelinga, pa su joj čestitke stizale i sa svih strana iz te sfere, ali ona je danas posebno ponosna na porodicu koju je formirala sa voditeljem, s kojim ima i sina Matiju.

Ona se ovom prilikom našalila da svaki rođendan slavi kao osamnaesti i otkrila je da joj Ognjen i Matija svake godine pripreme neko iznenađenje, dok je Matija posebno zadužen za odabir poklona, pa je sigurno tako bilo i ove godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije