Banjaluka

Podržavaju Moto Fest i prave najbolje pivo: Brkovi posjetili Banjalučku pivaru (FOTO)

Poznati turbofolk -pank bend iz Zagreba, koji su nastupali na ovogodišenjem Moto Festu, posjetili su juče Banjalučku pivaru koja je i jedan od pokrovitelja festivala.

Podržavaju Moto Fest i prave najbolje pivo: Brkovi posjetili Banjalučku pivaru (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Članovi benda su u sjajnoj atmosferi naučili mnogo toga o istoriji Banjalučke pivare, kako se proizvodi pivo, brojne zanimljive činjenice o sastavu piva ali i degustirali nefiltrirano pivo.

Frontmen ovog poznatog benda Shemso 69 rekao je da mu je zadovoljstvo nastupati na ovom Festivalu, te da je ovo jako kvalitetna ideja urađena po uzoru na velike svjetske festivale.

– Kao izvođači već drugi put nastupamo u Banjaluci. Svaki put su nas domaćinski dočekali, a posebno mi se sviđa što muzičare ljubazno ugoste bez obzira na pripadnost – poručio je on.

Kako kaže, na svakom nastupu se osjećaju kao kod kuće.

– Banjaluku već poznajemo kao grad a ovdje smo stekli i neka nova prijateljstva. Iako poslednji nastupamo, obećavamo da ćemo dati sve od sebe i napraviti odličnu atmosferu – ispričao je ovaj muzičar.

Za kraj je smislio jedan zanimljiv sloganan i poručio „ako vas život smara, ako vas žena vara, neka vas utješi Banjalučka pivara“.

Posebno je zanimljivo što i članovi benda proizove svoje pivo pod nazivom „Brkovi“ koje su prilikom posjete donijeli na degustaciju.

Direktor Banjalučke pivare Ilija Šetka, koji se i sam muzičar i frontmen grupe „Moreuz“ izrazio je zadovoljstvo što je ovaj bend posjetio Banjalučku pivaru i što su baš oni bili dio ovog nezaboravnog muzičkog spektakla.

Šetka kaže da im ovaj „Moto fest“ mnogo znači jer je prethodne dvije godine korona pomrsila konce i nisu uspjeli organizovati ovu značajnu manifestaciju.

– Banjalučka pivara podržava „Motofest“. Sada nastavljamo u punom sjaju. Imamo još mnogo planova i ideja koje ćemo realizovati – istao je Šetka.

Prihvati notifikacije