Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POHVALIO ZVEZDU Obradović: Ćutao sam, nisam imao šta da kažem ekipi

Sport
Autor:

Foto EPA/ANDREJ CUKIC

Fenerbahče je doživio drugi poraz u Evroligi. Trener Željko Obradović bio je bijesan na svoje igrače.

Proslavljeni trener ističe da mu je ovo teško palo. Njegov tim je bio van ritam, nisu uspjevali da probiju Zvezdinu odbranu i pravili su veliki broj grešaka.

– Ušao sam u svlačionicu po prvi put poslije 27 godina da nisam imao nijednu riječ ekipi. Najveća odgovornost je moja. Bijednih 56 poena smo postigli. Tim Fenera nije na ovom nivou. Imali smo loš pripremni period, puno reprezentativaca, a srećom ovo je početak sezone. Iskreno se nadam da ovo nije bila realna slika. Moraće da se radi – istakao je Obradović, koji je pohvalio Zvezdu i istakao da ima tim za velike domete.

– Pokriveni su na svim pozicijama, taktički odlično pripremljena utakmica kolege Tomića, ali je Zvezda zaslužna za ove procente šuta. Zvezda ima tim za najboljih osam, mada je liga mnogo duga i naporna – poručio je Obradović.

Trener nije želio previše o Leu Vestermanu koji nije ulazio u igru dok je pohvalio Jana Veselog koji se tek vratio i pokazao da hvata formu.

Kalinić bez komentara

Nikola Kalinić je samo pozdravio novinare u prolazu i nije želio da daje izjave. Bivšem članu Crvene zvezde koji je bio jedan od igrača šampionske generacije sigurno su teško pale uvrede dijela navijača.

U odbrani timskog kolege stao je Jan Veseli.

-Bezveze je što su to skandirali Kaliniću, ali dobro ako misle tako. Nismo pričali o skandiranju već o porazu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO