Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POJAČANJE Borac doveo Jeremića

Sport
Autor:

Foto RK Borac

Rukometni klub Borac je doveo pojačanje. Novi član osvajača Kupa Bosne i Hercegovine je postao mladi Nikola Jeremić (19 godina), koji igra na poziciji desnog beka.

Mladi rukometaš je rođen u Doboju, gdje je nastupao za Slogu a nakon toga je igrao za Jugović i Vojvodinu. Jeremić je član mlade reprezentacije Srbije do 19 godina, a potpisao je ugovor na dvije godine.

-Drago mi je što sam u Borcu koji je klub sjajne tradicije. Poznajem nekoliko igrača u ekipi tako da vjerujem da ću se lako priviknuti. Tu je Vladan Đurđević, koji je kao i ja iz Doboja, te novi igrač Nemanja Vućićević. Znam da je klub odlično organizovan, da je prošle godine osvojio Kup BIH i da je malo nedostajalo da bude i šampion. Nadam se da ćemo biti još bolji u narednoj sezoni. Što se tiče ličnih ambicija, želim da u narednom periodu dodatno napredujem i da postanem oslonac tima. Upoznat sam sa ligom BIH i znam šta me očekuje – istakao je Jeremić.

On će popuniti desnu stranu napada uz brazilskog reprezentativca Giljermea de Souzu. Zanimljivo je da će dva nova igrača zajedno imati manje godina nego Dejan Unčanin.

-Eto zanimljiv podatak. Iskreno drago mi je da ćemo imati zdravu konkurenciju. nadam se da ćemo postati prijatelji i da ćemo donijeti dodatni kvalitet igri Borca.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO