Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Pojavili se snimci iz dvorišta u kom se desio TERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama se pojavili snimci iz dvorišta politehničkog koledža u gradu Kerču na Krimu gdje se dogodio oružani napad gdje je student Vladislav Rosljakov je usmrtio najmanje 19, a ranio oko 50 osoba.

On je u međuvremenu izvršio samoubistvo, saopštio je šef administracije Krima Sergej Aksjonov, javio je Interfaks. Ruska istražna komisija saopštila je da je tijelo napadača pronađeno u zgradi koledža.

Видео со звуками стрельбы: Влад убивает студентов

0:05. 0:15. 0:20. 0:27. 0:28. 0:30. 0:44. 0:47. 0:57. 0:59. 1:01Влад Росляков убивает студентов политеха. Паузы – время на перезарядку ружья.

Gepostet von Mash/Мэш am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Poslije napada pronađen je snimak u kojem napadač govorio kako ih je “pobio sve“. U saopštenju se dodaje da incijalni pregled tijela pokazuje da su žrtve nastradale od hitaca iz vatrenog oružja.

Первые секунды после нападения на политех в Керчи

Первые секунды после нападения. Студенты убегают от колледжа, по которому с ружьем и бомбой гуляет Влад Росляков. Перелезают через забор, прячутся в кустах.

Gepostet von Mash/Мэш am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Sumnja se da je u pitanju teroristički akt, a pojedini svjedoci tvrde da je više maskiranih napadača pucalo na ljude u vrijeme eksplozije.

Девушка рассказывает о теракте в политехе

"Вика, у нас взорвали политех. Мы бежали, а дети просто лежали. Мою подругу убили у меня на глазах. Я видела, как она упала и больше не шевелилась. Я видела, как пацаны просто падали".Еще один рассказ о теракте в Керчи. Очень страшно.

Gepostet von Mash/Мэш am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Eksploziju u Politehničkoj školi u Kerču na Krimu izazvala je bomba sa metalnim predmetima postavljena u kafeteriji, saopštio je danas Ruski istraživački komitet.

(B92)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO