Zabava

POKAZALA VITKO TIJELO Ljuba pozirala u toplesu, komplimenti samo pljušte (FOTO)

Ljuba Pantović, poznata fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica redovno objavljuje provokativne fotografije na svom Instagram profilu, a mnoge mlađe devojke bi mogle da joj pozavide na liniji.

POKAZALA VITKO TIJELO Ljuba pozirala u toplesu, komplimenti samo pljušte (FOTO)
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Ona je sada otišla korak dalje i objavila golišavu fotografiju u toplesu. Naime, Ljuba se skinula i prekrila grudi samo rukama, pa pokazala i tetovažu na leđima koja za nju ima specijalno značenje.

– Svaka tetovaža po mom mišljenju mora da ima neko značenje. Nikad neću razumjeti ljude koji nacrtaju na sebi nesto “tek onako” i možda zato sto je fensi u tom momentu… Pegaza sam istetovirala čini mi se 2001/2002 godine, to je moja najdraža tetovaža ikada. Šta predstavlja?! Za mene su konji najlepše životinje koje u sebi posjeduju pregršt lijepih osobina: plemenitost, vjernost, snagu, gracioznost, ljepotu, upornost, bezgraničnu ljubav… Istovremeno su životinje koje cijene kad ih neko pazi i voli, a isto tako neće dozvoliti da budu ugnjetavane. Pegaz uz sve to ima i krila koja označavaju bezgraničnu slobodu. Uz to da dodam i da sam od svoje treće godine na hipodromu, tako da sve ovo što pričam o konjima, pričam iz sopstvenog iskustva. Moj Pegaz sam ustvari ja – napisala je Ljuba na Instagramu i oduševila fanove.

Prihvati notifikacije