Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POKLAPAJU NAM SE ENERGIJE” Sloba Radanović konačno priznao da li je sa Darom Bubamarom

Zabava
Autor:

Foto: N. Raus/RAS Srbija

Slobu Radanovića u posljednje vrijeme povezuju sa mnogim ženama, pa i sa pjevačicom Darom Bubamarom. Ona otkriva za Blic tajnu njihovog odnosa.

U jeku priča da su Sloba Radanović i Dara Bubamara u tajnoj intimnoj vezi, pjevačica je otkrila da uskoro izlazi njihova duetska pjesma „Nemoj mnogo da me voliš”.

Najava zajedničkog projekta podgrijala je šuškanja da nisu samo kolege, a Pinkova zvijezda otkriva detalje saradnje sa jednom od naših najpopularnijih folk pevačica.

– Jeste, snimamo duet. Nismo se još sreli zajedno u studiju. Zbog obaveza smo odvojeno snimali i snimili smo samo demo-verziju, ali i demo već zvuči savršeno. Dara je otpjevala prelijepo i preemotivno. Ona i ja smo u super odnosima, dijelimo zajedničkog menadžera i poklapaju nam se energije. Dara je super lik. Pesma je preemotivna, moja je ideja, a Rale Ratković ju je savršeno sproveo u djelo i napravio sjajnu numeru. Tekst je pisala Marina Tucaković, onda možete da zamislite koja količina emocije je u pitanju. Vidjećete oko Nove godine – izjavio je Sloba, a na pitanje da li su Dara i on zaista u šemi nije želio da da odgovor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO