Banjaluka

Poklon Grada ljubiteljima pozorišta: U ponedjeljak u "Jazavcu" predstava „Banjaluka"

Povodom proslave Dana grada, Gradska uprava i Gradsko pozorište "Jazavac" sugrađanima su poklonili karte za predstavu „Banjaluka“, koja je pred publikom premijerno izvedena prošle godine u oktobru.

Poklon Grada ljubiteljima pozorišta: U ponedjeljak u "Jazavcu" predstava „Banjaluka"
FOTO: GRADSKO POZORIŠTE JAZAVAC PREDSTAVA BANJALUKA

Ovo nije predstava koja je isključivo banjalučka. Ova predstava tretira univerzalne i opšte probleme, probleme koji su prisutni svuda u svijetu, na svim kontinentima i u svim mentalitetima – navedeno je u saopštenju Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Iz Gradskog pozorišta „Jazavac“ navode kako je cilj da u toku izvođenja ove predstave, svako u publici, za vrijeme trajanja pozorišnog komada, bude Banjalučanin i da postane Banjaluka.

Pročitajte još

– Publiku, dakle, očekuje jedan omnibus, jedan rolerkoster, prikaz raznih problema ispričanih kroz različite stilove i žanrove – navedeno je u saopštenju.

Predstava je nastala po tekstu Nikole Pejakovića, Vide Davidović, Željka Stjepanovića, Lane Bastašić, Radmile Smiljanić, Tanje Šljivar i Armine Galijaš.Predstava „Banjaluka“ biće izvedena u ponedjeljak sa početkom u 20 časova.

Prihvati notifikacije