Zabava

POLICIJA U KUĆI SAŠKE KARAN Napustila je Zadrugu zbog porodičnih problema, PRIJETI JOJ ROBIJA

Saški Karan su navodno zaplijenjeni pištolj i puška, a ako u roku od četiri mjeseca ne plati kaznu, može da završi iza rešetaka.

POLICIJA U KUĆI SAŠKE KARAN Napustila je Zadrugu zbog porodičnih problema, PRIJETI JOJ ROBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Saška Karan godinama je posjedovala oružje u svojoj kući, koje joj je oduzeto jer nije imala dozvolu za nošenje, kako prenosi Kurir. Pjevačici je, prema ovim navodima, policija prije tri godine zaplijenila pištolj i pušku za lov, pa joj je napisana kazna, koju još uvijek nije platila.

Ukoliko Saška u naredna četiri mjeseca ne reguliše dug, nadležni organi kaznu će zamijeniti zatvorom. Pošto je nedavno izašla iz Zadruge, postoji mogućnost da se vrati, jer je riješena da dogura do finala – otkriva izvor gorepomenutog lista i dodaje da pjevačica nije koristila oružje, iako ga je posjedovala.

– Tako je osjećala neku sigurnost, pogotovo kada joj suprug Aleksandar nije kod kuće i ostane sama sa kćerkom Miljom. Pušku je nosila kada je išla u lov sa prijateljima, ali nije je upotrebljavala. Uglavnom su je koristili njeni prijatelji lovci. Ipak, neko iz komšiluka ju je prijavio i policija je tada reagovala – kaže ovaj izvor, dok Saška nije bila dostupna za komentar.