Hronika

Policija u Sarajevu imala pune ruke posla: Uhapsili dilere, lopova i dvije osobe zbog prijetnji

Pripadnici MUP Kantona Sarajevu prethodnog dana imali su pune ruke posla. 

Policija u Sarajevu imala pune ruke posla: Uhapsili dilere, lopova i dvije osobe zbog prijetnji
FOTO: SINIŠA AŠALIĆ/RINGIER

Tako su juče u noći, 30 minuta iza ponoći, na Ilidži uhapsili Z. V.  iz Sarajeva zbog ugrožavanja sigurnosti i oštećenja tuđe stvari, Nakon završene kriminalističke obrade uhapšeni je otpušten iz službenih prostorija PU Ilidža.

Pripadnici Policijske stanice Dobrinja juče su u 23.30  priveli D. M. zbog oštećenja tuđe stvari, a na licu mjesta je obavljen uviđaj. Uhapšeni je predat u prostorije za zadržavanje MUP Kantona Sarajevo. 

Zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, pripadnici Policijske uprave Centar juče su u 1.45 u noći uhapsili H. B. iz Sarajeva. I on je kriminalističke obrade pušten na slobodu.

Pročitajte još

I na Dobrinji su policajci  uhapsili A. A. iz Sarajeva zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojne droge. Nakon hapšenja u 18 časova, predat je u prostorije za zadržavanje MUP Kantona Sarajevo, prenosi Dnevni Avaz.

Pripadnici Policijske uprave Stari grad Sarajevo u 22.45 priveli su D. E. iz Sarajeva zbog pokušaja izvršenja krivičnog djela teška krađa. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a uhapšena osoba je predata u prostorije za zadržavanje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije