Banjaluka

"Politički revanšizam ne može biti iznad zakona" SPS pozdravlja vraćanje Ševarike na funkciju

Gradski odbor SPS pozdravlja odluku Nadzornog odbora Vodovoda kojom je Čedo Ševarika vraćen na funkciju izvršnog direktora za ekonomski razvoj, strateško planiranje i analizu.

"Politički revanšizam ne može biti iznad zakona" SPS pozdravlja vraćanje Ševarike na funkciju
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Smatramo da je tim ispravljena nepravda i da je smjena Ševarike u novembru prošle godine bila čist primjer političkog revanšizma, pritiska i stavljanja stranačkih interesa ispred interesa građana i zato pozdravljamo i podržavamo ovu odluku. Politika SPS je odgovornost u radu i poštovanje zakona za sve one koji kao kadrovi SPS obavljaju dužnosti u javnom sektoru. S obzirom da nije bilo nikakvog razloga da Ševarika bude smijenjen, ispravljanje te nepravde je korak u pravom smjeru i SPS Banjaluka će pružiti punu podršku politikama koje opšti interes i poštovanje zakona stavljaju iznad ličnog i stranačkog – navodi se u saopštenju ove stranke.

Pročitajte još

Podsjetimo da je Ševarika kadar SPS, a da je Nadzorni odbor banjalučkog „Vodovoda“ smijenio Ševariku 27.11.2020. sa mjesta izvršnog direktora za ekonomski razvoj, strateško planiranje i analizu, a razlog smjene je, kako se spekulisalo, bio taj što je on jedan od osnivača SPS.

Prihvati notifikacije